IMG_8440stående2

Vem är jag? Jag heter Björn Lisinski och har jobbat med olika typer av visuell produktion sen början av 2000 – då med webbdesign på det omtalade Framtidsfabriken. Sen dess har jag jobbat med digital illustration, appdesign, visuella identiteter, trycksaker i alla möjliga former, flyers, rollups och tidningar. Jag har även gedigen erfarenhet av att skapa rörlig media, skriva texter, annonsproduktion, och publicera i digitala kanaler. Allt målgruppsanpassat såklart.

Jag driver en kreativ kommunikationsbyrå som jag avvecklar i samband med studierna. Där har jag jobbat med mediaproduktion: allt från design och produktion av trycksaker, tidningar, text, foto, illustration – till film, innehåll till sociala medier, webbproduktion, SEO-optimering och musikproduktion.

Det regionala affärsmagasinet Affärsstaden har varit min huvuduppdragsgivare sen första numret kom ut år 2014. Till en början ansvarade jag för design och layout. Efterhand utökades mitt uppdrag med att sköta web – publicera artiklar, nyheter och annonser, skapa och skicka veckonyhetsbrev, fotografera och illustrera till artiklar, skriva artiklar, annonsproduktion.

I dagsläget vässar och utökar jag min kompetens genom att studera vidare. Jag läser till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping. Jag läser andra och sista året. Jag har fått ännu bättre kunskap inom mycket – bland annat marknadsföring och digital marknadsföring där jag har skaffat mig erfarenhet av Google Ads, Google Analytics och Facebook Business Manager.

Tjänsten ni erbjuder är ett drömjobb för mig och jag skulle vilja börja jobba deltid kombinerat med studier, förlägga min praktik på heltid hos er till våren och förhoppningsvis så har vi hittat varann.

Min breda kompetens och erfarenhet kommer sannolikt vara en tillgång – som en kommunikativ verktygslåda, med rätt verktyg för rätt tillfälle.  Jag skapar snygga produktioner, oavsett om det är film eller stillbilder. Jag har sinne för layout och illustration. Och skriver engagerande och målgruppsanpassade texter.  Kollegor och kunder har beskrivit att jag jobbar snabbt, men även att jag har ett utpräglat sinne för detaljer. Korta deadlines gör mig effektiv. Jag är en kreatör som behärskar allt från stålpennor och kritor till digitala verktyg så som Photoshop, Illustrator och Indesign. Premiere och After Effects.

Som medarbetare är jag både en motiverande och engagerande person. Jag kan kalla mig analytisk, kreativ, noggrann och självständig med en väl utvecklad social kompetens och servicekänsla.

Jag drömmer om att jobba i ett kreativt, fungerande och engagerande team, men jag har inga problem att jobba självständigt och ta egna initiativ. Är det något som jag har saknat i min egna byrå så är det arbetskamrater.  Jag är en positiv person och mina egenskaper kommer om möjligt skapa ännu mer delaktighet, entusiasm och motivation.

På fritiden arbetar jag extra som gruppträningsinstruktör så jag är van vid att coacha, instruera och möta människor med olika förutsättningar och behov. Det är underbart att se människor lyckas och utvecklas. Träning och hälsa är för övrigt ett av mina stora intressen, och förutom gruppträningen så brinner jag för Calisthenics som i princip är gymnastisk kroppsviktsträning.